A+ A A-

317 INFO | AU FOST PUSE IN VANZARE BILETELE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL

Au fost puse in vanzare biletele destinate accesului publicului in cadrul Campionatului Mondial de Culturism si Fitness - juniori si masters - Bistrita 2017. Competitia propriu-zisa va debuta sambata, 11 noiembrie, incepand cu orele 10 in Sala Polivalenta din Municipiul Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud.

Pretul unul bilet ce ofera acces pe parcursul intregii zile de sambata, 11 noiembrie, sau duminica, 12 noiembrie, este de 15 lei.Pretul unui abonament ce ofera acces in ambele zile este de 20 lei.

Bilelete se pot achizitiona de pe site-ul biletmaster.ro , iar in situatia in care nu se epuizeaza toate se vor putea achizitiona si de la intrare.

Accesul publicului spectator se va face începând cu ora 09:30 pe intrarea amenajată în parcarea din faţa Sălii Polivalente (strada Vasile Conta. Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona de acces. Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cât posibil aglomerația.

Biletul achiziţionat pentru această competiţie permite accesul pe parcursul întregii zile în zona tribunelor. Accesul pentru publicul larg este permis doar în această zonă.

Cei care părăsesc zona şi doresc să reintre în cursul aceleiaşi zile nu vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depășesc această vârstă (2 ani) vor plăti bilet de intrare.

Biletele vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul intrării principale cât și prin intermediul unei rețele specializate.

La competiţie nu va fi permis accesul cu:

– sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante);

– bidoane de plastic;

– cutii de băutură;

– conserve;

– artificii;

– bannere susţinute de beţe;

– spray-uri;

– scaune;

– arme de orice tip;

– obiecte contondente de orice tip;

– animale de companie;

– lanţuri sau orice alt tip de obiect metalic;

– rucsacuri sau bagaje voluminoase;

– lasere sau alte obiecte generatoare de fascicule luminoase;

– alte obiecte interzise de legislaţia în vigoare.

 

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul competiției și de a șterge înregistrările video și/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază au dreptul să percheziţioneze în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.

Toţi spectatorii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

Pe toată durata competiţiei, spectatorii vor avea la dispoziție puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență.

Prin participarea la acest eveniment, publicul spectator se obligă la respectarea cu strictețe a instrucțiunilor și indicațiilor angajaților organizatorului, agenţilor de pază, a reprezentanţilor poliţiei, jandarmeriei sau cele ale pompierilor.

Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment a persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți;

În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.

 

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013