A+ A A-

288 INFO | #BEACTIVE IN CADRUL SAPTAMANII EUROPENE A SPORTULUI

Astăzi, 22 septembrie 2017, are loc lansarea oficială a campaniei  #BeActive - „Săptămâna Europeană a Sportului”. Ţinând cont de obiectivele şi priorităţile comune ale Ministerului Tineretului şi Sportului şi Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, de a creşte numărul participanţilor care se implică în activităţi fizice şi sport, FRCF se alătură iniţiativei Comisiei Europene prin programul "Săptămâna Europeană a Sportului", desfăşurat în perioada 23-30 septembrie 2017 în colaborare cu Federaţia Naţională Sportul pentru Toţi.

"Unul dintre principalele obiective ale mandatului meu este promovarea culturismului şi fitnessului, a sportului şi a unui stil de viaţă sănătos. Mă bucur că aceste ramuri sportive (nr. culturismul şi fitnessul) sunt unele dintre cele mai practicate sporturi de masă în România şi îi felicit pe cei care au început să conştientizeze că activitatea fizică este cea mai bună investiţie pentru sănătatea noastră mentală şi fizică. Îmi exprim public aprecierea faţă de domnul ministru, Marius Dunca, pentru implicarea şi susţinerea programelor, pentru dezvoltarea sportului de masă." - prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness & preşedintele Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness

Sportul și activitatea fizică contribuie în mod semnificativ la bunăstarea cetățenilor europeni. Cu toate acestea, nivelul de activitate fizică stagnează în prezent și este chiar în scădere în unele țări. Săptămâna europeană a sportului oferă o soluție la această provocare. Pe lângă faptul că are un impact negativ asupra societății și asupra sănătății oamenilor, lipsa de activitate fizică generează și costuri economice. În plus, sportul are potențialul de a consolida mesajele de toleranță și cetățenia în întreaga Europă. Promovarea rolului sportului ca mijloc de incluziune socială va fi de ajutor în confruntarea actualelor provocări din societatea europeană.

"Săptămâna Europeană a Sportului este pentru noi, pentru toţi cei care dorim o schimbare în bine a stilului nostru de viaţă, indiferent de vârstă, mediu de proveniență sau condiție fizică. Ea vizează promovarea participării la activități sportive și fizice și sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale acestor activități. Săptămâna ar trebui să reunească persoanele fizice, autoritățile publice, mișcarea sportivă, organizațiile societății civile și sectorul privat." - Portik Marius, ofiţer de presă al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

La fel ca în anul precedent, acest eveniment se dorește a fi unul cu adevărat european, cu activități în întreaga Europă. Țările participante vor avea posibilitatea să desfășoare activități și evenimente la nivel național în cursul unei săptămâni sportive naționale, în perioada 23 septembrie – 30 septembrie 2017. Nu ratați șansa de a participa la  Săptămâna europeana a Sportului. Vă așteaptă o gamă variată de activități în toată Europa. Vizitați site-ul oficial al evenimentului www.beactiveromania.eu pentru a afla mai multe! Haideți să fim activi!

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013