Logo
Print this page

247 INFO | AMANARE GALA

În urma deciziei Guvernului României care a decretat zilele de 14, 15 şi 16 decembrie, când sunt programate funeraliile Regelui Mihai, de doliu naţional. Ca urmare a acestei situați toate manifestările culturale, artistice şi sportive programate pentru perioada respectivă trebuie amânate.

Drept urmare, Federația Română de Culturism și Fitness a decis amânarea desfășurării evenimentelor dedicate Zilei Culturismului Românesc și a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc. Cea mai probabilă dată pentru care se vor reprograma aceste evenimente este 18 ianuarie, informații suplimentare vor fi furnizate din timp.

 

Singurul eveniment care se va desfășura conform programarii, în data de 14 decembrie, începând cu ora 10.00, în Cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" este "Cursul de Perfecționare Antrenori". FRCF recomandă ca în zilele de doliu naținal în semn de respect pentru simbolurile națiunii române să se arboreze în bernă Drapelul României, iar cluburile care organizează evenimente specifice pentru această perioadă să-şi adapteze programul respectând doliul naţional și legislația.

FRCF | 2013