A+ A A-

077 INFO | PARTENERIAT FRCF-CJ BISTRITA PENTRU ORGANIZAREA CAMPIONATELOR MONDIALE DE CULTURISM ŞI FITNESS

19 aprilie 2016

Federaţia Română de Culturism şi Fitness împreună cu Consiliul Judeţean Bistriţa îşi vor depune candidatura pentru organinarea Campionatelor Mondiale de Culturism şi Fitness 2017. În vederea depunerii proiectului, ieri la Bistriţa, a avut loc o întâlnire între preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, şi preşedintele FRCF prof. Gabriel Toncean.

 

"Vreau să-i muţumesc  public, preşedintelui Radu Emil Moldovan, unul din cei mai buni administratori locali pe care-i are România şi spun asta îm calitate de om de afaceri care are tangenţă zilnică cu administraţia publică, pentru susţinerea sportului de performanţă şi pentru promovarea sportului de masă la nivel local. Consider că acest proiect (nr. organizarea Campionatelor Mondiale de Culturism şi Fitness) va fi un foarte bun vehicul de promovare a sportului dar şi o oportunitate pentru bistriţeni de a-şi promova obiectivele turistice." - - prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

În urma întrevederii cei doi au stabilit un calendar de principiu ante şi post eveniment, obiectivele principale ale parteneriatului şi au început demersurile pentru depunerea actelor oficiale.

"Probabil, la următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean o să facem o analiză a propunerii venite din partea Federaţiei Române de Culturism şi Fitness şi o să se supună la vot acordul de principiu pentru această colaborare. Personal, după cum am mai dovedit, susţin sportul, atât cel de performanţă cât şi sportul de masă şi o să fac tot ce-mi stă în putere pentru ca bistriţenii să poată practica activăţi sportive." - Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Federaţia Română de Culturism şi Fitness are experinţă în organizarea compeţiilor internaţionale, fiind una dintre puţinele federaţii sportive care îşi asumă o asemenea răspundere. Sub tutela FRCF au fost organizate Campionatele Europene pentru Seniori la Contanţa, în 1996 şi la Braşov, în 2005. La Baia Mare în 2009 au fost organizate Campionatele Europene pentru Juniori, iar în 2015 sub coordonarea preşedintelul Gabriel Toncean au fost organizate Campionatele Balcanice.

 

------

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013