CP 54 | Muresul un punct important pe harta culturismului

Cei mai buni sportivi din 6 judeţe vor concura la Campionatul Național de Culturism și Fitness, etapa zonală C, pe data de 16 aprilie 2016. La eveniment vor lua startul concurenţi din județele:Bistrița-Năsăud,Mureș, Alba, Sibiu,Harghita, Brașov. Locația, programul și detaliile aferente, vor fi publicate de organizatori în curând pe site-ul Federației Române de Culturism și Fitness, www.frcf.ro.

„Mă bucur că românii au devenit tot mai interesați de culturism şi fitness, iar pentru prima dată în ultimii ani constat o creştere a sportivilor şi a spectatorilor la competiţiile organizate de către noi. Consider că, fazele zonale ale Campionatului Naţional aduc plus valoare competiţiei, promovează sportivi aflaţi la început de drum şi aduc experienţă celor consacraţi. Doresc să le mulțumesc domnilor antrenori pentru rezultatele obținute în ultimii ani și pentru perseverența pe care o au în acest domeniu.” – a declarat prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF).

Organizatorii așteaptă un număr mare de participanţi şi estimează o prezenţă ridicată a publicului. Concurenţii se pot înscrie folosind formularul interactiv de pe site-ul frcf.ro.

"Pentru înscrierea în competiţie, sportivii trebuie să fie legitimaţi la un club afiliat FRCF şi să respecte regulamenentele noastre aflate în vigoare. Participarea la fazele naționale ale Campionatului de Culturism și Fitness este condiționată de prezenţa la etapele zonale ale competiției.” - a declarat Alexandru Badea, secretar general FRCF.

Finalele naţionale, la juniori, se vor defășura pe 23-25 aprilie în Iaşi, în 28 mai la Şimleul Silvaniei pentru categoria Masters, pe data de 10 septembrie în Reghin la Fitness şi 23 septembrie în Sibiu pentru categoria Bodybuilding.

Portik Marius - ofiţer de presă FRCF

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE