CP 38 | CEI MAI BUNI CULTURISTI DIN TARA AU CONCURAT SAMBATA, LA REGHIN, IN CADRUL CUPEI FDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS

Reghin, 02 noiembrie 2014.

Cei mai buni 70 de sportivi din țară au concurat sâmbătă, 1 noiembie, la Reghin, în cadrul Cupei Federației Române de Culturism și Fitness. Reprezentând 21 de cluburi sportive, participanții au profitat de ultima competiție internă, din acest an, pentru a-și etala formele bine lucrate într-o atmosferă deosebită.

“ Am rămas extrem de plăcut surprins de numărul mare de spectatori și de nivelul de pregătire al sportivilor înscriși la această competiție. Acestora țin să le mulțumesc, din tot sufletul, pentru toată activitatea sportivă desfășurată în cursul anului competițional și să le urez succes pe viitor." a declarat prof. Gabriel Toncean, președintele FRFC și organizatorul competiției.

Sportul mureșean, marele câștigător al Cupei Federației Române de Culturism și Fitness

Din cele 13 titluri naționale, 4 au fost câștigate de sportivi legitimați la cluburi mureșene, confirmând astfel că aici este unul din cele mai importante centre de pregătire sportivă la culturism și fitness.

Învingătorii de la Cupa Federației Române de Culturism și Fitness,  Reghin 2014, sunt următorii:
FARCAS BOGDAN - C.S. GYM OVIDIU BAIA MARE - CULTURISM 70 kg
STEFAN CRISTIAN - C.S. APOLLO SPORT SFANTU GHEORGHE - CULTURISM 80 kg
FORGACI HORATIU - C.S. SEBASTIANO REGHIN - CULTURISM 90 kg
RACOVEANU DANIEL - C.S. CHAMPIONS GYM BUCURESTI - CULTURISM +90 kg
ZSOMBOR KASZONYI - A.C.S. RETRO GYM TG. MURES - BODYBUILDING CLASSIC + 175 cm
MORUZ MIHAI BOGDAN - C.S.M. IASI - FTTNESS MASCULIN
NEAG DELIA - CS UNIVERSITAR ORADEA - FITNESS FEMININ
ROSCA CRISTINA ANDRA - C.S. RAPID ORADEA - BODYFITNESS
DUMITRESCU OTILIA - C.S. CHAMPIONS GYM BUCURESTI - BIKINI FITNESS 166
KERESTELY SZINTIA - A.C.S. RETRO GYM TG. MURES - BIKINI FITNESS +166
POP PAUL - C.S. SEBASTIANO REGHIN - MEN PHYSUQUE
MOLDOVAN ANDREI - C.S. UNIVERSITATEA CLUJ - CULTURISM JUNIORI

Marele premiu al competiției, Trofeul "Cupa Sebastiano", pentru care s-au întrecut învingătorii de la toate categoriile competiționale, a fost câștigat de RACOVEANU DANIEL de la C.S. CHAMPIONS GYM BUCURESTI.

Cupa Federației un bun prilej de promovare a culturismului și fitnessului

Pe parcursul celor aproape 6 ore de competiție, în sala Casei de Cultură "Eugen Nicoară" din Reghin, au fost prezenți peste 500 de spectatori care au admirat atât nivelul de pregătire fizică a sportivilor cât și momentele artistice din cadrul evenimentului prezentat de Octavian Ursulescu. Totodată evenimentul a fost transmis în direct de postul DAReghinTV și online de PRONUTRITION, partener al FRCF care a susținut și a realizat transmisiunea tuturor evenimentelor importante din acest an.

"Sperăm că printr-o mediatizare locală a evenimentelor organizate sub egida FRCF să apropiem cât mai mult iubitorii de sport de culturism sau fitness. Țin să le multumesc partenerilor noștri pentru susținerea și eforturile pe care le depun pentru promovarea culturismului." a declarat Portik Marius, președintele comisiei media din cadrul FRCF

FRCF a premiat sportivi români medaliați internaționali

Federația Română de Culturism și Fitness a premiat, cu ocazia accestei competiții, sportivii români premiați la competițiile internaționale organizate sub egida federației internaționale de specialitate. Astfel le-au fost recunoscute meritele deosebite, primind premii în banii dar și cadouri, sportivilor:
MORUZ MIHAI-BOGDAN
POPA LUCIAN-CONSTANTIN
SERBAN MIHAELA BEATRICE
PADURE GEORGIANA ANGELA
STANCIU MARIA-AURORA
BIRICA-ANGHEL GEORGIAN-ANDREI
VIRNA STEFAN-GABRIEL
GHERGHEL RADU
MATEESCU ALIN
FARKAS BOGDAN
ALBULESCU ALEXANDRU
TUDOR CRISTINA

“Mă bucură prezența acestor sportivi la Reghin și sunt extrem de încântată că am reușit să le oferim, chiar dacă nu suma dorită, un premiu acestor sportivi meritoși și țin să le transmit toată aprecierea noastră pentru munca pe care o depun pentru a reprezenta cu cinste culturismul." a declarat Monica Mureșan, vicepreședintele FRCF

Evenimentul a fost organizat de președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncea, în parteneria cu FRCF, Lex-Guard și Primaria Municipiului Reghin.

Partenerii Federației Române de Culturism și Fitness sunt: Pro Nutrition, Scitec Nutrition, Vitabolic, Natural Plus, Redis Nutriție, Brenntag, Pro Mar Strong, ExpertIT, Infinity Trophy, Arena Sports,  MX Media, Lex Guard Security, PartyDJS și Radio Sport Total.