A+ A A-

CP 082 | SPERANTE RENASCUTE IN CULTURISMUL SI FITNESSUL ROMANESC

CP 082 | SPERANŢE RENĂSCUTE ÎN CULTURISMUL ŞI FITNESSUL ROMÂNESC

Revirimentul culturismului şi fitnessului a readus speranţele pentru ca, în următorii ani, România să devină una  dintre principalele forţe ale acestui sport. Recent încheiatul Campionat Naţional de Culturism şi Fitness dedicat juniorilor şi cadeţilor a demostrat că există o puternică bază de selecţie, iar munca antrenorilor şi schimbările din ultimii ani încep să dea roade.

 

„Sunt bucuros să observ un interes în creștere pentru culturism și fitness al antrenorilor, al publicului, dar mai ales al sportivilor, care de la o vârsta fragedă sunt dornici să practice acest sport. Vreau să îi felicit pe toți cei implicați în desfășurarea acestui eveniment și să îi asigur de tot sprijinul Federației Române de Culturism și Fitness, în limita posibilităților.”- a declarat  prof. Gabriel Toncean, președintele FRCF

 

Competiţia desfăşurată la Iaşi, în perioada 23-24 aprilie, a reunit peste 200 de sportivi și câteva mii de spectatori pe parcursul celor două zile. Evenimentul a adus pe scena concursului sportivi cu vârste cuprinse între 7 și 23 de ani, iar pentru unii dintre ei a fost ultima apariţie înaintea participării la Campionatele Europene, ce vor avea loc săptămâna viitoare (4-8 mai 2016).

 

„Suntem  pregătiți pentru europene. Suntem încrezători şi sperăm în rezultate pozitive. Sportivii s-au pregătit foarte mult pentru acest campionat, de aceea cred că putem să ne întoarcem cu medalii din Spania. Totodată, țin să specific că acest campionat de cadeți și juniori a fost un real succes. A fost o  competiție cu adevărat dătătoare de speranţă pentru viitor, avem juniori bine pregătiți şi antrenori care îşi fac tot mai bine meseria.” - a declarat Mona Mureșan, Vicepreședintele FRCF

 

Următoarea etapă a Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness se va desfăşura la Șimleu Silvaniei, pe data de 28 mai 2016, unde vor concura sportivii de la categoria Masters.

 

 

 

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013