A+ A A-

117 CP | SIMLEU SILVANIEI A FOST GAZDA CAMPIONATELOR NATIONALE DE CULTURISM SI FITNESS

Campionatul Național de Culturism și Fitness-Masters, a avut loc sâmbăta aceasta la Șimleu Silvaniei (jud. Sălaj). Cei 41 de sportivi din toată țara au concurat pentru un loc pe podium şi pentru a demonstra că merită să intre în componenţa lotului naţional al României.

„Sportul nu are vârstă. Acest lucru îl puteți vedea și aici. Sunt bucuros că lucrez cu oameni ca domnul Nelu Laslo, căruia doresc să îi mulțumesc, în numele federației, pentru organizarea acestei competiții. Am fost plăcut surprins să văd o sală mai mult decât plină la această competiție și sper ca acest sport să fie în contiuare în ascensiune.” - a declarat  prof. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

 De menționat că anul acesta a fost introdusă o nouă categorie- Men's Physique Masters +40 ani Open.Dacă la acest eveniment a fost doar demontrativă, Federația speră ca la următoarele concursuri să se înscrie cât mai mulți sportivi la această categorie. Modificarea a fost solicitată de Comisia de arbitraj condusă de către Ovidiu Mezdrea (președintele Colegiului Central al Arbitrilor) pentru alinierea cu noile reglementări ale IFBB. Arbitrii competiţiei de la Şimleu au fost: Ovidiu Mezdrea, Daniel Arcan, Hilda Tersanszki, Dumitru Cheteles, Dan Dumitrescu și Arnold Schlachter, iar arbitrul de legătură a fost Sebastian Popovici.

„Vreau să mulțumesc pentru încrederea acordată de către Federație, pentru a organiza această competiție la Șimleu Silvaniei. Mă bucur că am reușit să umplem o sală întreagă și că toată competiția a fost un succes. Sper să mai am ocazia să organizez astfel de competiții aici. Îi felicit pe toți sportivii care au depus acest efort, de a participa la competiție și le doresc succes la următoarele concursuri.”-organizatorul competiției Ioan Vasile Laslo, președintele CS Gold Gym.

 

Clasamentul competiţiei îl puteţi vedea aici.

 

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013