A+ A A-

319 CS | TIRGU MURES VA GAZDUI ETAPA ZONALA B

UPDATE: Membriilor biroului federal, organismul abilitat cu asemenea decizii al FRCF, propune ca în municipiul Tîrgu-Mureș să se organizeze Cupa Federației, iar municipiul Reghin să găzduiască etapa zonală B.

Informația inițială:

Municipiul Tîrgu-Mureș este propus pentru a găzdui Campionatele Naționale de Culturism și Fitness - etapa zonală B. În urma procesului de selecție al dosarului de candidatură, membrii biroului federal, organismul abilitat cu asemenea decizii al FRCF, au decis prin vot ca municipiul Tîrgu-Mureș să organizeze această competiție. Evenimentul va avea loc în data de 24 martie 2018, mai multe amănunte privitoare la detaliile tehnice, categorii și perioada de înscriere, vor fi publicate pe site-ul federației. 

„Prin alegerea Tîrgu-Mureșului ca oraș gazdă pentru această competiție, Federația Română de Culturism și Fitness dovedește încă o dată încrederea pe care o acordă cluburilor din acest oraș și oferă iubitorilor acestui sport șansa de a vedea un spectacol al formelor bine definite.” - prof. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

Desfășurarea campionatelor de culturism și fitness este împărțită în două etape: fazele zonale și finalele campionatelor naționale. Pentru accederea în cadrul finalelor, sportivii trebuie să concureze în cadrul etapelor zonale. Sportivii pot participa doar la una din cele 3 competiții regionale. Criteriile de eligibilitate pentru înscriere presupun ca clubul să aibă sediul principal sau secundar, legal constituit, în zona geografică respectivă și ca sportivul să aibă reședința sau viza de flotant într-unul din județele care fac parte din zona respectivă.

„După o analiză temeinică asupra impactului pe care l-au avut etapele zonale asupra dezvoltării fenomenului sportiv, a implicării cluburilor și a numărului de sportivi, conducerea Federației Române de Culturism și Fitness a decis, împreună cu președintele prof. Gabriel Toncean, creșterea numărului de etape zonale, începând cu anul competițional 2018, de la două la trei. Suntem siguri că această modificare va crește numărul de sportivi și impactul mediatic în ceea ce privește culturismul și fitnessul.” - Marius Portik, ofițer de presă al Federației Române de Culturism și Fitness.

Din zona B fac parte următoarele județe: Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Satu-Mare, Sibiu, Sălaj, Timiș.

Propunerea va fi supusă spre aprobare Adunării Generale a Federației Române de Culturism și Fitness. Ulterior aprobării se vor comunica variantele finale ale detaliilor tehnice, regulamentelor și aspectelor organizatorice.

INFO | ULTIMELE PUBLICATE

COMUNICARE | ULTIMELE PUBLICATE

Sponsor Principal al FRCF

newsletter

Parteneri

xnutrition

fitclass

redisnutritie

protan

pro nutrition

natural_plus

natural_plus

Parteneri Media
parteneriate

frcfministerul tineretului si sportuluicosranadcfpaincsinms

Adresa:
Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2,
Bucuresti, Romania
Orar: L-V: 9-17
Telefon/ Fax:  021.317.04.00
+40733502843
Email:  contact@frcf.ro
www.frcf.ro
Cont LEI 
RO39RNCB0082044176700001
Cont EURO 
RO17RNCB0082044176700009
deschis la BCR Unirea Bucuresti
C.I.F
4203598

Localizarea sediului Federatiei Romane de Culturism si Fitness


Vizualizaţi FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ŞI FITNESS pe o hartă mai mare
FRCF | 2013